Бальзамічний оцет Antichi Colli «Aceto Balsamico di Modena IGP» 500 мл

Бальзамічний оцет Antichi Colli «Aceto Balsamico di Modena IGP» 500 мл

Бальзамічний оцет Antichi Colli «Aceto Balsamico di Modena IGP» 500 мл від компанії тисячі Suvenirov - фото 1
90 ₴
В наявності

Доставка

 Самовивіз в м. Дніпро
Безкоштовно
 Укрпошта
20 - 120 ₴
 Нова Пошта
50 - 120 ₴
 Кур'єр компанії в м. Дніпро
300 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата
 Оплата на картку «Monobank»
 Оплата під час самовивезення по м. дніпро
 Оплата кур'єрові по м. Дніпро
 Оплата на картку Visa, MasterCard, Maestro
Показати всі 7 способів оплати

Опис

Бальзамічний оцет Antichi Colli «Aceto Balsamico di Modena IGP» 500 мл

Бальзамічний оцет — це особливий різновид виноградного оцту. Він виготовляється з білих сортів винограду з підвищеним вмістом цукру. Після ферментації та випаровування поміщається в бочки з дерева та "доходить" у них ще не менш ніж 3 роки.

Часто бальзамічний оцет плутають із винним. Винний і бальзамічний — не одне й те саме. Винний оцет — вино, що перебродилося в оцет. Бальзамічний теж роблять із вина, але за спеціальною технологією, у спеціальних бочках і впродовж багатьох років, а то й десятиліть, тому він набуває додаткових відтінків смаку.

Вживання бальзамічного оцту характерне насамперед для італійської кухні. Нотка бальзаміко завжди впізнавана, хоча традиційно її застосовують у дуже невеликій кількості.

З бальзаміко, змішаного з оливковою олією, виходить прекрасна салатна заправка з м'яким і тонким смаком. Таку заправку можна також подати в окремій піалі та мамати в неї шматочки свіжого хліба, — це чудовий початок гарного обіду.

Бальзаміко можна використовувати як компонент маринаду для м'яса й овочів — в обох випадках смак приготованої страви виходить дуже тонким. Прекрасно відтіняє бальзамічний оцет морепродукти — наприклад, салат із авокадо та креветками або рис із кальмарами. М'ясо теж отримує інше смакове забарвлення завдяки додаванню оцту: гарний результат виходить, якщо збризкнути ним м'ясо в процесі смаження.

Класичним поєднанням є додавання бальзаміко в салати із сиром, наприклад, у середземноморський салат із листя зеленого салату, помідорів і м'якого сиру.

Італія

Характеристики

Код товару
11156
Країна виробництва
Італія
Производитель
Antichi Colli
Вес
500
Объем
500 мл
Упаковка
Бутылка